Salam, Qonaq
 Əsas Səhifə | GirişQeydiyyatDil seç: AZ  

Son Aktivlik

Master Forum | Skript / Komek | Komek Lazimdir
Axtarış
  Cemi Qeydiyyatda Komek
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (02.05.2012 / 16:39)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
Salam Masterler, mene bir kod lazimdi kim bilirse YAzsin, men istreyirem ki chatimda auto_chat-da istifadeci adini bazadan silende cemi qeyd olanlar da azalsin, meselen bir istifadeci sildim, 1i azalsin! Bunu nece yazim, bilireme SQL da conf, da olur prostu komp yanib, kod falan ayza bilmriem, kim bilirse tez yazsin xaiw !
Sistem Sistem [Off] [#] (02.05.2012 / 16:39)
WapUsta.Net :)
Tebrikler !Yeni movzu ugurla yaradildi! Eger movzu Qaydalara uygun olmazsa silinecek. Odur ki bir daha Qaydalari diqqetle oxuyun ! Movzudan kenara chixan cezalandirilacaq !
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (02.05.2012 / 16:50)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
Bu zibili bilen master yoxdu yeni !?
By-XuLiQaN By-XuLiQaN [Off] [#] (02.05.2012 / 16:51)
A STeP AHeaD
Zibil deyil php koddu
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (02.05.2012 / 16:55)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
By-XuLiQaN, bilireme prostu mazqidi sen bilirsen ! ?
PaNTeR PaNTeR [Off] [#] (02.05.2012 / 16:59)
...♥_pAn†er_♠ ...
bilirem ama yazilasi sey deyl axi.
By-XuLiQaN By-XuLiQaN [Off] [#] (02.05.2012 / 17:00)
A STeP AHeaD
Mr_RoYaL, Hmm Bildiyime Gore Bazadan Sildikde Admin Paneli Di Temizle Ordanda Silinir
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (02.05.2012 / 17:10)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
PaNTeR, Mesenel bele yazilib ki mysql_query("delete form users "ID" )
buna bele bir kod elave etmek olar ama deqiq demirem de yeni bele bir wey munkundu meselen:

Mysql_query("DELETE from conf set kisi=-1"kisi"");

olar bele bir wey !
VendeTTa VendeTTa [Off] [#] (02.05.2012 / 19:08)
Bryu Aka VendeTTa
Qeydiyyat sayı üçün ayrıca "conf" table neye lazımdı başa düşmürəm. Ele olmaz ki "users" table sayılsın bir başa.
  1. $count = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM `users`"),0);
  2. echo 'Cemi qeydiyyat:' . $count;

Her defe user silende, say avtomatik azalacaq.
  Cemi: 9

Mövzuya Baxanlar (0 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu YükleForuma Keç
Üst Yenilikler
 Əsas Səhifə  Onlayn: 1 / 10 nəfər

WapUsta.Net - Wap Ustaların Mekanı

© WapUsta.Net