Salam, Qonaq
 Əsas Səhifə | GirişQeydiyyatDil seç: AZ  

Son Aktivlik

Master Forum | Skript / Komek | Komek Lazimdir
Axtarış
  Rengli Chat Qururam Problem Yaranir
1 2 >>
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 14:41)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
Her kese salam, men Rengli Chat qururam ama bir yerde iliwirem, meselen Foto Albom da Qururam Rengli ama Fikir elave etmek Donur, yeni <anchor> la qururam ama acmir, <input type="sumbit"> bu kodlari da yaziram, ama yene Yazilir ki bele istifadeci movcud deyil, bunu nece ede bilerem ? !Yeni Rengli rejimde, fikir elave etmek olsun, ve yaz Rengli Index de daxil ol Buttonunu nece qurum ? !
Sistem Sistem [Off] [#] (18.05.2012 / 14:41)
WapUsta.Net :)
Tebrikler !Yeni movzu ugurla yaradildi! Eger movzu Qaydalara uygun olmazsa silinecek. Odur ki bir daha Qaydalari diqqetle oxuyun ! Movzudan kenara chixan cezalandirilacaq !
DJ_RomantiC DJ_RomantiC [Off] [#] (18.05.2012 / 14:48)
Qaqa ugurlar men bilmirem uzurlu hesab et.
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 14:50)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
DJ_RomantiC, Eybi yox qaqam, bilenler dayzsin da onda, YAzmasalar da eybi yox oyrewmiwik bele weylere
Enick Enick [Off] [#] (18.05.2012 / 14:51)
-_-_Hosting_-_-
Bilseydim komek ederdim
DJ_RomantiC DJ_RomantiC [Off] [#] (18.05.2012 / 14:51)
Mr_RoYaL, Qaqa mene komek ede bilersen?
DaRK DaRK [Off] [#] (18.05.2012 / 14:52)
Mr_RoYaL, Salam gagaw bilseydim komek ederdim hayif ki bilmirem
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 14:54)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
DaRK, Eybi yox qaqam. Gorek bilenler yazacaq ya yox
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 14:54)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
DJ_RomantiC, PM yazarsan baxaram
Loginla Loginla [Off] [#] (18.05.2012 / 15:04)
***_Dj_ZoVqLu_*** yeni nickim
men ozumde hec qura bilmirem atas bilseydim deyerdim
By-XuLiQaN By-XuLiQaN [Off] [#] (18.05.2012 / 15:05)
A STeP AHeaD
Hm Bawa duwmedime ne etmek istediyini
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 15:14)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
By-XuLiQaN, BAx qaqam PRoblem Beledi, meselen men rengli Index.php qururam, ama o istifadeci adini parolu yazib, ok vurmalidida duzdumu ? o ok buttonunu (knopkasini ) qura bilmirem, meselen bele olur da <input type="sumbit" value="daxil ol"> bunu ediremsede elebil 1 ci input la 2 ci inputu cekmir, isteyirem daxil ol vuranda yoxlasin mysql_dan qebuldusa qebul edib daxil olsun
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 15:14)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
GeronNick, Eybi yox qaqam
By-XuLiQaN By-XuLiQaN [Off] [#] (18.05.2012 / 15:16)
A STeP AHeaD
Mr_RoYaL, He indi anladim chatin linkini at baxim gorum
TeGuFa TeGuFa [Off] [#] (18.05.2012 / 15:17)
Mr_RoYaL, Qaqaw cunku hele olan yerleri buttonla etmelisen.
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 15:17)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
By-XuLiQaN, Localhost -d Script uzerinde iwleyirem, ora qurmaq isteyirem o da cox yerde cixir qarwima meselen, Mektub gondermek, wekile Fikir bildirmek ve s. bunlarin qisa kodunu bilmirsen meselen bele olur da: <form action="nese fayl" Method="POST"> ama duz ede bilmirem
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 15:18)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
TeGuFa, Button kodunu PHP ya uygunlawdiriram bu Defe de "" iwarelerine SEHV yaradir, bun unece ede bilerem ? Bilirsen sen o kodu ?!
TeGuFa TeGuFa [Off] [#] (18.05.2012 / 15:25)
Telleyem ama buyur kod


echo"<input class='btn btn' type='submit' value=Daxil ol '/>\n";
By-XuLiQaN By-XuLiQaN [Off] [#] (18.05.2012 / 15:25)
A STeP AHeaD
Mr_RoYaL, Buna Bax Eger Duz Anladimsa Nese Bele Di

  1. echo '<form action="enter.php?
  2. ref='.
  3. $ref.'" method="post">
  4. <b>&#304;stifade&#231;i Ad&#305;:</
  5. b><br/>
  6. <input name="us" maxlength="20" title="us"/
  7. ><br/>
  8. <b>&#351;ifre:</
  9. b><br/>
  10. <input name="npass" maxlength="20" title="$(ps)"/
  11. ><br/>
  12. <input type="hidden" name="action" value="ent" /
  13. ><input type="submit" value="Daxil Ol" /
  14. ></form>'
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (18.05.2012 / 15:26)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
By-XuLiQaN, Bildim, Index alinir uje ! Goresen Ankete Fikir bildirmek falan o da bele duzelir ! ?
  Cemi: 30
1 2 >>

Mövzuya Baxanlar (0 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu YükleForuma Keç
Üst Yenilikler
 Əsas Səhifə  Onlayn: 1 / 21 nəfər

WapUsta.Net - Wap Ustaların Mekanı

© WapUsta.Net