Salam, Qonaq
 Əsas Səhifə | GirişQeydiyyatDil seç: AZ  

Son Aktivlik

Master Forum | Skript / Komek | Komek Lazimdir
Axtarış
  Count funksiyasini basha salin
Secret877 Secret877 [Off] [#] (01.09.2012 / 14:42)
count funksiyasini kim mene bawa salar?
Sistem Sistem [Off] [#] (01.09.2012 / 14:42)
WapUsta.Net :)
Tebrikler !Yeni movzu ugurla yaradildi! Eger movzu Qaydalara uygun olmazsa silinecek. Odur ki bir daha Qaydalari diqqetle oxuyun ! Movzudan kenara chixan cezalandirilacaq !
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (01.09.2012 / 14:47)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
Neyini ?

Count saymaqdir, Fayl, Mysql ve s.

mysql - dan saymaq:

$royal = mysql_query("SELECT COUNT(saymaq istediyin stroka) FROM `table_adi`");
$cem = mysql_result($royal,0);
echo $cem;

Qarsina bele bir Echo cixacaq Mes:

Say: 5
Secret877 Secret877 [Off] [#] (01.09.2012 / 14:52)
bes mes
wekil axtar skriptidi.
Cemi axtarilma sayini nece edim countla?
E1OOO E1OOO [Off] [#] (01.09.2012 / 14:56)
Moderator
Secret877, count funksiyasi ile php de arrayin daxilinide saya bilersen.meselen

$array = array(1,2,3,4,5);
echo count($array);
neticede arrayin daxilinde olan reqemlerin sayini gosterecek.
E1OOO E1OOO [Off] [#] (01.09.2012 / 15:00)
Moderator
Secret877, belede olar.meselen tutaq ki her hansi papkanin icinde mueyyen qeder papkalar var ve sen o papkalarin sayini tapmaq isteyirsen.onda bele yazacaqsan

  1. $arrayqovluqlar = glob('test/*', GLOB_ONLYDIR);
  2. $qovluqsayi = count($arrayqovluqlar);


bu sene test adli papkanin icinde ne qeder papka varsa olarin sayini gosterecek


  1. $arrayfayllar = glob('wekil/*.{gif,jpg,png}', GLOB_BRACE);
  2. $sekilsayi = count($arrayfayllar);


burda ise netice sene wekil qovlugunun icerisinde olan jpg,gif,ve png formatinda olan fayllarin sayini gosterecek
Dey. E1OOO (01.09.2012 / 15:03) [1]
Mr_RoYaL Mr_RoYaL [Off] [#] (01.09.2012 / 15:07)
Təк nöqтə вiтirər, üç nöqтə Davam eтDirər. Mən iкi nöqтəyəм. ayığ oL nə eDəcəyiм вəLLi deYiL
Onda sen axtarilma ucun mysql da struktur yaratmalisan ki her axtarilanda +1 elave edilsin, sonra da count-la cixara bielrsen ekrana
Fako Fako [Off] [#] (01.09.2012 / 15:12)
Code is poetry...
Ay qaqaw senin dediyin countsuz da ela olar

birinci hemin axtariw phpsinin icine royalin dediyi kimi +1 elave olunan meselen axtarilan tablesi elave et sora da order by desc limit 1,0 ile siralama duzelt bele yalz
echo " en cox axtarilan-".$axtarilan[0]." ";

fso
Secret877 Secret877 [Off] [#] (01.09.2012 / 17:16)
Hamiya twkler.
  Cemi: 9

Mövzuya Baxanlar (0 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu YükleForuma Keç
Üst Yenilikler
 Əsas Səhifə  Onlayn: 0 / 17 nəfər

WapUsta.Net - Wap Ustaların Mekanı

© WapUsta.Net