Salam, Qonaq
 Əsas Səhifə | GirişQeydiyyatDil seç: AZ  

Son Aktivlik

Master Forum | Skript / Komek | Komek Lazimdir
Axtarış
  Php ye baxmaga qadaga
1 2 >>
SENSIZ_SENINLE SENSIZ_SENINLE [Off] [#] (04.09.2012 / 12:24)
KoHNe NicKiM MSRnick
Salam men nece edim ki, kimse saytimin admin.php sine baxanda Wiktir kamandasi versin.
Saytadi.com/a-admin.php
yazanda men yaratdiqim php ya duwsun. Ve men o php nin icin dolduracam.
Kim komek lik eder?
Sistem Sistem [Off] [#] (04.09.2012 / 12:24)
WapUsta.Net :)
Tebrikler !Yeni movzu ugurla yaradildi! Eger movzu Qaydalara uygun olmazsa silinecek. Odur ki bir daha Qaydalari diqqetle oxuyun ! Movzudan kenara chixan cezalandirilacaq !
SENSIZ_SENINLE SENSIZ_SENINLE [Off] [#] (04.09.2012 / 12:25)
KoHNe NicKiM MSRnick
Sistem, Moderler movzunun adin deyiwib.

Php ye baxmaqa qadaqa

yazin.
[aser] [aser] [Off] [#] (04.09.2012 / 12:43)
SENSIZ_SENINLE, kodu at a-admin.phpa tekce id 1 gire bilecek
  1. $iid = $_GET['id'];
  2. if ($iid == 1) { echo ''; }
  3. else {
  4. header("location: yaratdigin.php");
  5. }

Dey. [aser] (04.09.2012 / 12:47) [3]
E1OOO E1OOO [Off] [#] (04.09.2012 / 12:59)
Moderator
Bele de qoya bilersen.
  1. <?php
  2. if ($_GET['id'] != 1){
  3. header ( "location: yaratdigin.php" );
  4. }
  5. ?>
HansN HansN [Off] [#] (04.09.2012 / 13:00)
Essek 1 batdigi yere 1de girmez,amma biz giririk,cunki insaniq :D
ikinizde ele yazmisiniz ki kopyalamaq olmur, BB kodsuz yazsaz yaxwi olar
PaNTeR PaNTeR [Off] [#] (04.09.2012 / 13:10)
...♥_pAn†er_♠ ...
axi onda basqa usere rehberlik verse panele gire bilmeyecek.
Sen a-admin.php adini deyiw mes. R-admin.php qoy sora admin.php ac ordan include a-admin.php tap r-admin.php ile evez ele sorada istediyin php a-admin.php adi ile at bazaya.
E1OOO E1OOO [Off] [#] (04.09.2012 / 13:11)
Moderator
<?php
if ( $_GET [ 'id' ] != 1 ){
header ( "location: yaratdigin.php" );
}
?>
Tuti Tuti [Off] [#] (04.09.2012 / 13:13)
PaNTeR, +++++++++ Duzdu
MeRcUrY MeRcUrY [Off] [#] (04.09.2012 / 13:14)
"Mənlik pulla satılmaz" deyənlərədir sözüm: pula görə "dost" olanlar satılmamışdırmı? İmza: Mirza Iskandarov
HansN (04.09.2012/13:00)
ikinizde ele yazmisiniz ki kopyalamaq olmur, BB kodsuz yazsaz yaxwi olar
[sit] ustune bas. Kopya et.
[aser] [aser] [Off] [#] (04.09.2012 / 13:18)
PaNTeR, belede olar tekce level 3den yuxarilar gire bilecek
<?php
if ($row["level"]>3){
header ("location: yaratdigin.php");
}
?>
Dey. [aser] (04.09.2012 / 13:19) [2]
PaNTeR PaNTeR [Off] [#] (04.09.2012 / 13:20)
...♥_pAn†er_♠ ...
[aser], a-admin.php nin mysqlle elaqesi yoxdu connect_db yoxdu yeni leveli tanimayacaq.
SENSIZ_SENINLE SENSIZ_SENINLE [Off] [#] (04.09.2012 / 18:50)
KoHNe NicKiM MSRnick
[aser], Ay brat alinmadiyee error getdi. Nece edim ?
VendeTTa VendeTTa [Off] [#] (04.09.2012 / 18:58)
Bryu Aka VendeTTa
[aser] (04.09.2012/13:18)
PaNTeR, belede olar tekce level 3den yuxarilar gire bilecek<?phpif ($row["level"]>3){header ("location: yaratdigin.php");}?>
  1. if ($row["level"] < 3)
  2. {
  3. header ("location: yaratdigin.php");
  4. }
Fako Fako [Off] [#] (04.09.2012 / 19:00)
Code is poetry...
VendeTTa (04.09.2012/18:58)
  1. if ($row["level"] < 3){header ("location: yaratdigin.php");}
axi o yaratdigi phpde connect_db yoxdu axi ... row da olsun
VendeTTa VendeTTa [Off] [#] (04.09.2012 / 19:01)
Bryu Aka VendeTTa
Fako (04.09.2012/19:00)
axi o yaratdigi phpde connect_db yoxdu axi ... row da olsun
Orasını bilmirem. Daha onu da özü düzelder de yeqin. Men acerin sehvini düzeltdim. connect_db yoxdusa çağırsın. Çetin deyil
Fako Fako [Off] [#] (04.09.2012 / 19:04)
Code is poetry...
  1. <?
  2. function Login($login,$password) {
  3. if(empty($_SERVER['PHP_AUTH_USER']) || empty($_SERVER['PHP_AUTH_PW']) || $_SERVER['PHP_AUTH_USER'] != "$login" || $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] != "$password")
  4. {
  5. header('WWW-Authenticate: Basic realm="Login & Password"');
  6. die(header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'));
  7. }
  8. }
  9.  
  10. $login = 'login';
  11. $password = 'parol';
  12.  
  13. Login($login,$password);
  14. ?>
  15.  
  16. <?php
  17. burada a-admin phpnin icindekileri yaz
  18. ?>

fso
Dey. Fako (04.09.2012 / 19:04) [2]
VendeTTa VendeTTa [Off] [#] (04.09.2012 / 19:07)
Bryu Aka VendeTTa
Bu da connect_db ile. Skripti görməmişəm. Məntiq belə olacaq. Qalır uyğunlaşdırmaq. Çətin şey yoxdu burda.
  1. require_once("connect_db.php");
  2. $id = abs ( intval ($_GET['id']) );
  3. $res = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT `level` FROM `users` WHERE `id` = {$id} LIMIT 1"));
  4. if ($res['level'] < 3)
  5. {
  6. header("Location: yaratdigin.php");
  7. }
Fako Fako [Off] [#] (04.09.2012 / 19:11)
Code is poetry...
VendeTTa (04.09.2012/19:07)
Bu da connect_db ile. Skripti görməmişəm. Məntiq belə olacaq. Qalır uyğunlaşdırmaq. Çətin şey yoxdu burda.[php]require_once("connect_db.php");$id = abs ( intval ($_GET['id']) );$res = mysql_fetch_ass
gormemiw yazmaq chetindide ele
SENSIZ_SENINLE SENSIZ_SENINLE [Off] [#] (04.09.2012 / 19:42)
KoHNe NicKiM MSRnick
Eee bratlar demedimee muzakire edin?
Dedim ki, kim menim ucun onu qurar
  Cemi: 22
1 2 >>

Mövzuya Baxanlar (0 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu YükleForuma Keç
Üst Yenilikler
 Əsas Səhifə  Onlayn: 1 / 6 nəfər

WapUsta.Net - Wap Ustaların Mekanı

© WapUsta.Net