Salam, Qonaq
 Əsas Səhifə | GirişQeydiyyatDil seç: AZ  

Son Aktivlik

Master Forum | Skript / Komek | Komek Lazimdir
Axtarış | Başliq Fayllari (1)
  JohnCMSda Komek lazimdir..
Mövzu Bağlıdır
~Kerbubela~ ~Kerbubela~ [Off] [#] (23.02.2014 / 22:51)
Yaxşılıq böyükdür, kiçik də olsa.
Salam dostlar.
demeli bele , johncms 5.10 versiyaya bal xidmetleri modulu qosdum, ancaq balim yoxdur ozume bal nece vere bilerem ?
sqldan id 1 redakte edende post vere bilirem ancaq bal yox
Bilen varsa komek etse sad olaram ))
Sistem Sistem [Off] [#] (23.02.2014 / 22:51)
WapUsta.Net :)
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
BEYDI BEYDI [Off] [#] (23.02.2014 / 22:53)
Php/MySql/Js/Html
~Kerbubela~, Aleykum Salam, ugurlar
P4M3R4IK P4M3R4IK [Off] [#] (23.02.2014 / 22:57)
Gir phpmyadmine. Sora yuxarda sql bolmesine yaz: alter table`users` add `balans` int(11) not null default '0';
~Kerbubela~ ~Kerbubela~ [Off] [#] (23.02.2014 / 23:05)
Yaxşılıq böyükdür, kiçik də olsa.
P4M3R4IK (24.02.2014/00:57)
Gir phpmyadmine. Sora yuxarda sql bolmesine yaz: alter table`users` add `balans` int(11) not null default '0';
Sehv verir
#1060 - Duplicate column name 'balans'
P4M3R4IK P4M3R4IK [Off] [#] (23.02.2014 / 23:08)
İstifadəçinin anketində balansını görtərmək üçün.
  1. echo '<div class="phdr">Balları: <b>'.$user['balans'].'</b></div>';
~Kerbubela~ ~Kerbubela~ [Off] [#] (23.02.2014 / 23:10)
Yaxşılıq böyükdür, kiçik də olsa.
P4M3R4IK (24.02.2014/01:08)
İstifadəçinin anketində balansını görtərmək üçün.
  1. echo '<div class="phdr">Balları: <b>'.$user['balans'].'</b></div>';
Onu bilirem qaqa.
mene bal vermek ucun 1 yol lazimdi esas budur
P4M3R4IK P4M3R4IK [Off] [#] (23.02.2014 / 23:11)
~Kerbubela~, Kodu sehv atmısan onda sehv ola bilməz səhv sən etmisən.
~Kerbubela~ ~Kerbubela~ [Off] [#] (23.02.2014 / 23:12)
Yaxşılıq böyükdür, kiçik də olsa.
P4M3R4IK (24.02.2014/01:11)
~Kerbubela~, Kodu sehv atmısan onda sehv ola bilməz səhv sən etmisən.
Bu yazdigivi hansi tablese atim ?
setrler var misal users ve baskalari hansina atim bunlardan?
yaratdigim sqla atdim sen nece yazibsan hele sehv verdi.
P4M3R4IK P4M3R4IK [Off] [#] (23.02.2014 / 23:16)
balans.php yarat aşağıdakı kodları içinə at.
Sonra profile.phpye bunu əlavə et.
  1. if ($rights == 9) echo ' <a href="/balans.php?id='.$user['id'].'">Bal ver / al</a><br/>';

----
  1. #BAL VER / AL
  2. define('_IN_JOHNCMS', 1);
  3. $textl = 'Balans duzelisleri';
  4. require_once('incfiles/core.php');
  5. require_once('incfiles/head.php');
  6.  
  7. echo '<div class="phdr">'.$textl.'</div>';
  8.  
  9. if ($rights == 9 && $id) {
  10. $query = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `id` = '".$id."' LIMIT 1");
  11. if (mysql_num_rows($query)) {
  12. $row = mysql_fetch_assoc($query);
  13.  
  14. if (isset($_POST['submit'])) {
  15. $balans = intval($_POST['balans']) ? ceil(abs(trim($_POST['balans']))) : 0;
  16. $secim = ($_POST['secim'] == 'artir') ? '+' : '-';
  17.  
  18. mysql_query("UPDATE `users` SET `balans`=`balans`".$secim."'".$balans."' WHERE `id`='".$id."'");
  19. header("Location: users/profile.php?user=".$id.");
  20. } else {
  21. echo '<div class="menu">';
  22. echo '<form action="balans.php?id='.$id.'" method="post">';
  23. echo '<select name="secim"><option value="artir">+</option><option value="azalt">-</option></select>';
  24. echo '<input type="text" name="balans" maxlength="11" size="11"/><br/>';
  25. echo '<input type="submit" name="submit" value="Yadda saxla"/>';
  26. echo '</form>';
  27. echo '</div>';
  28. }
  29. } else {
  30. echo '<div class="main">- Istifadeci tapilmadi</div>';
  31. }
  32. } else {
  33. header("Location: $home");
  34. }
  35. require_once('incfiles/end.php');

Users tablesine elave etmelisen
Dey. P4M3R4IK (23.02.2014 / 23:19) [3]
~Kerbubela~ ~Kerbubela~ [Off] [#] (23.02.2014 / 23:29)
Yaxşılıq böyükdür, kiçik də olsa.
P4M3R4IK, Dediyin kimi etdim, ancaq profile.phpdan balans.phpa kecid edende ag sehife acilir , balans.php acilmir
P4M3R4IK P4M3R4IK [Off] [#] (23.02.2014 / 23:30)
~Kerbubela~, ....
Fayl:
wapusta_net_1_balans.zip (0 кб.)
Yüklenib: 4 defe
~Kerbubela~ ~Kerbubela~ [Off] [#] (23.02.2014 / 23:33)
Yaxşılıq böyükdür, kiçik də olsa.
P4M3R4IK (24.02.2014/01:30)
~Kerbubela~, ....
tesekkur edirem alindi.
Sistem Sistem [Off] [#] (23.02.2014 / 23:33)
WapUsta.Net :)
~Kerbubela~ movzunu bagladi!
  Cemi: 14

Mövzuya Baxanlar (0 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu YükleForuma Keç
Üst Yenilikler
Mobil porno indir
 Əsas Səhifə  Onlayn: 1 / 17 nəfər

WapUsta.Net - Wap Ustaların Mekanı

© WapUsta.Net