Salam, Qonaq
 Əsas Səhifə | GirişQeydiyyatDil seç: AZ  

Son Aktivlik

Master Forum | Skript / Komek | Komek Lazimdir
Axtarış
  aktivlik 0 lanma kodu lazimdi
HEZ! HEZ! [Off] [#] (11.08.2014 / 07:42)
inc php ye bele 1 kod atirsan aktivlik 0 lanir amma kodun yarsi silnib.
$saat =("H:i"); if($saat == "00:00"){ mysql_query("UPDATE users ... yarimchiqdi
kim bilir bu kodu?
Sistem Sistem [Off] [#] (11.08.2014 / 07:42)
WapUsta.Net :)
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
Feccc_master Feccc_master [Off] [#] (11.08.2014 / 07:57)
Sayt,Skript,Hosting boş şeydi.Əsas insan olmaqdır!!!
HEZ!, forum/files/1327083941aktivlik.zip
HEZ! HEZ! [Off] [#] (11.08.2014 / 08:00)
Feccc_master, twk.amma mene aktivliyin 0 lanma kodu lazimdi.sen en aktiv istifadeci funku atmisan bura
SmartNick SmartNick [Off] [#] (11.08.2014 / 08:05)
HEZ!, mysql_query("UPDATE users SET tableni yaz='0' WHERE id='".$id."'");
HEZ! HEZ! [Off] [#] (11.08.2014 / 08:08)
SmartNick, sende yarimciq yazmisan bax bu koda bunun ardi lazimdi tam sekilde
$saat =("H:i"); if($saat == "00:00"){ mysql_query("UPDATE users .................
Feccc_master Feccc_master [Off] [#] (11.08.2014 / 08:15)
Sayt,Skript,Hosting boş şeydi.Əsas insan olmaqdır!!!
HEZ!, Ve bunu yaz qaqaw duz yazibda SET tableni yaz='0' WHERE id='".$id."'");
  Cemi: 7

Mövzuya Baxanlar (1 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu YükleForuma Keç
Üst Yenilikler
 Əsas Səhifə  Onlayn: 1 / 15 nəfər

WapUsta.Net - Wap Ustaların Mekanı

© WapUsta.Net